ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία θέλει τους "Μπλε"

Τσέλσι: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία θέλει τους "Μπλε"

Ο Τζιμ Ράτκλιφ, γεννημένος στο Μάντσεστερ, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που θέλει ν' αγοράσει από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς την Τσέλσι. Η περιουσία του 67χρονου είναι αμύθητη.

Ο γιος του ξυλουργού, ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία, Τζιμ Ράτκλιφ παρουσιάζεται από τα βρετανικά Μέσα ως ο παράγοντας που ετοιμάζεται ν' αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τσέλσι.

Η Mirror, λοιπόν, με ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, παρότι παιδί του Μάντσεστερ ενδιαφέρεται ζεστά ν' αγοράσει τους "Μπλε" από τον βαθύπλουτο επιχειρηματία, Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος στα μίντια φαίνεται έτοιμος να πουλήσει το κλαμπ έναντι 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το 2018 ο Τζιμ Ράτκλιφ βρισκόταν στην κορυφή των πλουσιότερων ανθρώπων στο Νησί με περιουσία που αγγίζει τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ! Η βασική πηγή των εσόδων του είναι η εταιρία χημικών Ineos, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία στην Βρετανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, ο Τζιμ Ράτκλιφ ήταν στην 17η θέση της προαναφερθείσας λίστας και έφτασε μέσα σε λίγο διάστημα να είναι το νούμερο ένα. Αναφορικά με τα διοικητικά της Τσέλσι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ότι ο Αμπράμοβιτς ακούει προτάσεις για ν' αφήσει τους Λονδρέζους. Τα συγκεκριμένα σενάρια έχουν προκύψει από τότε που η αγγλική κυβέρνηση ήρθε σε ρήξη με την ρωσική.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ