ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο κορονοϊός καθυστερεί τη μεταγραφή του Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner cekebrates his side's oepning goal during a German Bundesliga soccer match between Red Bull Leipzig and VfL Wolfsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Oct.19, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner cekebrates his side's oepning goal during a German Bundesliga soccer match between Red Bull Leipzig and VfL Wolfsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Oct.19, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP) JAN WOITAS/DPA VIA AP

Η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι καθυστερεί, καθώς τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση ιατρικών τεστ.

Η Τσέλσι είναι κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία, αφού είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους σχεδόν 60.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η οριστικοποίηση της μετακίνησης δεν έχει πραγματοποιηθεί, καθώς τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού δεν το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το "The Athletic", το πρόβλημα εντοπίζεται στα ιατρικά τεστ. Ο Βέρνερ δεν μπορεί να πετάξει στην Αγγλία εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν στην Bundesliga, ενώ ούτε οι γιατροί της Τσέλσι μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία καθώς στην επιστροφή τους θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Οι Μπλε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους γιατρούς της γερμανικής Ομοσπονδίας, αλλά μάλλον θα περιμένουν την ολοκλήρωση της Bundesliga, ώστε να επιτραπεί στον Βέρνερ να κάνει το ταξίδι προς τη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Μία αγωνιστική στον Ντέλε Άλι για το video με τον κορονοϊό
Λίβερπουλ: Εξάρα στη Μπλάκμπερν
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ