ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ιγκουαΐν σπρώχνει τον Μοράτα στην αγκαλιά της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Chelsea's Alvaro Morata, center, reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Alvaro Morata, center, reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Το επικείμενο deal της Τσέλσι με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν οδηγεί τον Άλβαρο Μοράτα στην πόρτα της εξόδου, με δύο ισπανικές ομάδες να κοντράρονται για την απόκτησή του.

Την ώρα που πλήθος δημοσιευμάτων φέρνουν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να έχει το πει το "si" στον Μαουρίτσιο Σάρι για να συνεργαστούν και στην Τσέλσι μετά από την (απόλυτα επιτυχημένη) συνύπαρξή τους στην Νάπολι, ταυτόχρονα ο Άλβαρο Μοράτα εμφανίζεται να ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Ποιές θα είναι αυτές; Τα τελευταία 24ωρα η ομάδα που εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί για να κάνει δικό της τον 26χρονο επιθετικό ήταν η Σεβίλλη, όμως τα δεδομένα φαίνεται να διαφοροποιούνται την Τετάρτη, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να εμφανίζεται στην παρούσα φάση ως εκείνη που έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό της.

Οι "ροχιμπλάνκος" ψάχνουν για έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Ντιέγκο Κόστα (δεν θα επιστρέψει πριν τον Φεβρουάριο) καθώς ακολουθούν και οι δύο μάχες με την Γιουβέντους στο Champions League, με τον Μοράτα που έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής των Μαδριλένων να θεωρείται μία καλή λύση.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η "Corriere dello Sport", η μάνατζερ του παίκτη, Χουάνμα Λόπεθ, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να παρουσιάσει στους ανθρώπους της Τσέλσι όλες τις προσφορές που έχει στα χέρια της για τον Μοράτα, με τον αθλητικό διευθυντή της "Ατλέτι" Αντρέα Μπέρτα να βρίσκεται και εκείνος στην αγγλική πρωτεύουσα για χάρη του Μοράτα.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ