ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Γουίλιαν στον δρόμο που χάραξε ο Πέδρο

Chelsea's Willian celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Willian celebrates after scoring his side's opening goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Γουίλιαν επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την Τσέλσι μετά από επτά χρόνια πορείας, ακολουθώντας τα χνάρια του Πέδρο.

Οι αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή της Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι θα είναι σημαντικές, αφού - μετά τον Πέδρο και- ο Γουίλιαν το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το Stamford Bridge. Ο 31χρονος εξτρέμ μίλησε στο "Expediente Futebol" της Βραζιλίας, όπου παραδέχθηκε πως η πρόταση των μπλε δεν τον κάλυψε, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από επτά χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου, έχει πάρει απόφαση πως το μέλλον του δεν βρίσκεται πλέον στον σύλλογο, τον οποίο υπηρετεί από το 2013. "Είναι πραγματικά μια πολύ ωραία ιστορία αυτή που δημιούργησα στον σύλλογο, έχω μεγάλη αγάπη για τους φιλάθλους και τον κόσμο που δουλεύει στην ομάδα" ανέφερε αρχικά πριν μπει στην ουσία της υπόθεσης, το μέλλον του: "Όλοι ξέρουν ότι το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες, οπότε η ανανέωσή του είναι κάτι δύσκολο να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω γιατί η Τσέσλι μου προσέφερε διετή επέκταση, ενώ εγώ ζήτησα για τρία χρόνια. Έμεινε εκεί η ιστορία, δεν μιλήσαμε περισσότερο, δεν διαπραγματευτήκαμε άλλο".

Ήδη μάλιστα, το όνομά του έχει συνδεθεί με τη Γιουβέντους, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ρωτήθηκε μάλιστα γι' αυτό, αλλά και για το τι συνέβη πέρσι, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να αποχωρήσει τόσο γρήγορα από τον αγγλικό πάγκο: "Δεν μπορώ να σας πω τι έγινε, αλλά είναι ένας καλός προπονητής. Είχε πολύ ενδιαφέρον στο τακτικό κομμάτι, του αρέσει το παιχνίδι κατοχής. Κέρδισε έναν τίτλο, το Europa League, κι έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν πήγαμε ψηλότερα".

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του δεν είναι η Γιουβέντους, αλλά η παραμονή στο Νησί: "Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω στην Premier League, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πάω σε άλλο πρωτάθλημα. Θα παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν, κι έπειτα θα δούμε τι θα γίνει. Ακούμε φήμες, ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, ειδικά από την στιγμή που θα είμαι ελεύθερος, αλλά επί του παρόντος δεν έχω κάτι στα χέρια μου".

AP Photo/Ian Walton

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ