ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Αζάρ περιμένει πρόταση από τη Ρεάλ

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant) AP PHOTO/ ALASTAIR GRANT

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Εντέν Αζάρ έχει αποφασίσει να πάει στη Ρεάλ και το μόνο που περιμένει είναι να καταθέσουν οι Μαδριλένοι πρόταση στην Τσέλσι.

Το συμβόλαιο του Εντέν Αζάρ με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Οι "μπλε" του έχουν καταθέσει πρόταση στις αρχές του φθινοπώρου για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Βέλγο να έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός επιθυμεί να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο Βέλγος συμπλήρωσε τα 28του χρόνια και μετά από επτά χρόνια στην Τσέλσι θεωρεί πως ήρθε η ώρα για να αλλάξει παραστάσεις. Ο Αζάρ είχε και το περασμένο καλοκαίρι επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση στους "μπλε" για την απόκτησή του.

Τώρα φέρεται να έχει λάβει τις απαραίτητες δεσμεύσεις από τους ανθρώπους της Ρεάλ πως θα καταθέσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους στη διοίκηση της Τσέλσι. Μάλιστα, για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον Αζάρ σκοπεύουν να δαπανήσουν ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος ένα χρόνο μετά. Μένει να δούμε εάν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν τους επόμενους μήνες.

Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη τοποθετηθεί ο Σάρι τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εάν ο Αζάρ θέλει να φύγει τότε πρέπει αυτό να συμβεί.

Photo credits: AP Photo/ Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ