ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Μπάσιμο για τον Κουτίνιο

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν δεν προτίθεται ν' ασκήσει την οψιόν αγοράς του Φιλίπε Κουτίνιο και η Τσέλσι κινείται ήδη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου από την Μπαρτσελόνα.

Ούτε στο Μόναχο θα στεριώσει ο Φιλίπε Κουτίνιο καθώς η Μπάγερν δεν προτίθεται ν' ασκήσει την οψιόν αγοράς του από την Μπαρτσελόνα - είναι δανεικός για την τρέχουσα σεζόν - και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επιστροφή στου στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, αλλά και δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου (Mundo Deportivo, Sport) η Τσέλσι έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Κλειδί η καλή σχέση της ομάδας του Λονδίνου με τον ατζέντη του Νοτιοαμερικανού, Κία Χοορομπτσιάν, αλλά και το γεγονός ότι οι μπλαουγκράνα επιθυμούν να τον... ξεφορτωθούν.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ιταλικά και ισπανικά ρεπορτάζ το κόστος του deal - δεδομένων και των νέων οικονομικών δεδομένων που δημιουργούν οι επιπτώσεις του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο - δεν θα υπερβεί τα 60.000.000 ευρώ.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Μπαρτσελόνα έβαλε το περασμένο καλοκαίρι διπλάσιο ποσό (120.000.000 ευρώ) στην Μπάγερν ως οψιόν αγοράς.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ