ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Μάχη Ρόμα - Λάτσιο για τον Πέδρο

Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Το συμβόλαιο του Πέδρο με την Τσέλσι εκπνέει στο τέλος της σεζόν και οι δυο ομάδες της ιταλικής πρωτεύουσας, Ρόμα και Λάτσιο, ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο Πέδρο βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2015 - όταν και μετακόμισε από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα - αλλά όπως όλα δείχνουν το τέλος της θητείας του στην Τσέλσι φθάνει.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού με τους μπλε εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Ισπανός έχει ήδη απορρίψει την πρόταση επέκτασης για μία ακόμη σεζόν.

Ο λόγος είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνει η αγγλική ομάδα. Για την απόκτησή του σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ερίζουν οι δυο ομάδες της Ρώμης.

Τόσο η Ρόμα, όσο και η Λάτσιο έχουν προσεγγίσει τον εξτρέμ από την Τενερίφη σε ένα μεταγραφικό "ντέρμπι ντελά καπιτάλε". Οι τζαλορόσι μάλιστα του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο, ενώ οι μπιανκοτσελέστι διετές.

Στο παιχνίδι βρίσκεται και η Σεβίλλη, ωστόσο η πρόταη από την ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται ακόμη πιο πίσω οικονομικά.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ