ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: Η γκολάρα του Καντέ κόντρα στη Σίτι

Chelseas Ngolo Kante during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Ngolo Kante during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έπειτα από ασίστ του Αζάρ ο Καντέ με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 44' κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι, όμως οι μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και μάλιστα με έναν παίκτη που δεν είναι από εκείνους που βρίσκουν συχνά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζάρ γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Καντέ με εξαιρετικό πλάσε κεραυνοβόλησε τον Έντερσον για να δώσει προβάδισμα στους "μπλε" στο 44'. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική προσπάθεια της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο!

Δείτε το τέρμα του Καντέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ