ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρέκορντμαν και... τζέντλεμαν με Μουρίνιο ο Σάρι!

Chelsea's manager Maurizio Sarri gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's manager Maurizio Sarri gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κέρδισε όλες τις εντυπώσεις αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στο ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ", τόσο με το ρεκόρ του όσο και με τη δήλωση συγγνώμης προς τον Ζοζέ Μουρίνιο (VIDEO).

Η Τσέλσι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα γκολ του Μαρσιάλ όμως στο τέλος κατάφερε να σώσει την παρτίδα με τον Ρος Μπάρκλεϊ στο 96' και να χαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Αυτό έχει να κάνει με το αήττητο της ομάδας από την αρχή της σεζόν, με τον Ιταλό τεχνικό να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της Τσέλσι που παραμένει αήττητος στα πρώτα εννέα παιχνίδια του στον πάγκο, έχοντας ρεκόρ 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ακόμα περισσότερα πάντως και από το ρεκόρ, ο άλλοτε προπονητής της Νάπολι απέσπασε όλων τα εύσημα για τις δηλώσεις που έκανε στη μεικτή ζώνη, με τον Σάρι να ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του βοηθού του Μάρκο Ιάνι προς το πρόσωπό του Ζοζέ Μουρίνιο.

"Δεν είδα κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το ματς μίλησα με τον Ζοζέ. Αμέσως κατάλαβα πως το λάθος είχε γίνει από την πλευρά μας.

Μίλησα τότε με το μέλος του επιτελείου μου και τον πήγα στον Μουρίνιο για να ζητήσει συγγνώμη. Νομίζω ότι το επεισόδιο έληξε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ