ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Λάμπαρντ, επίσημα διάδοχος του Σάρι

Former Chelsea player Frank Lampard speaks to journalists after giving a soccer coaching session to children at an ambassador's residence garden of British Embassy in Tokyo, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Former Chelsea player Frank Lampard speaks to journalists after giving a soccer coaching session to children at an ambassador's residence garden of British Embassy in Tokyo, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι επίσημα ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι. Οι "Μπλε" ανακοίνωσαν την επιστροφή του Φράνκι ως προπονητή της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επέστρεψε στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος σταρ που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι, όντας ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου με 211 γκολ αποτελεί πλέον επίσημα τον διάδοχο του Μαουρίτσιο Σάρι στον λονδρέζικο πάγκο.

Οι "Μπλε" ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (4/7), όπως ήταν γνωστό ότι θα συμβεί, πως ο Φράνκι αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Λάμπαρντ ήταν τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι και την έφτασε εώς τον τελικό των playoffs της Championship, αλλά στο φινάλε με την Άστον Βίλα δεν κατάφερε να προβιβάσει το σύνολο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Λάμπαρντ, λοιπόν, γίνεται από αρχήγος της Τσέλσι boss του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μία δύσκολη περιόδο που το κλαμπ είναι τιμωρημένο με απαγόρευση μεταγραφών. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο 41χρονος στις συζήτσεις που είχε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, πριν από την πρόσληψή του, φέρεται να ζήτησε ίση μεταχείρηση με τους προκατόχους του και να μην του δοθεί περιόδος χάριτος από τον Ρώσο μεγιστάνα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ