ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ξανά βασικός ο Κέπα παρά την αγορά γκολκίπερ

Τσέλσι: Ξανά βασικός ο Κέπα παρά την αγορά γκολκίπερ
GLYNN KIRK/POOL VIA AP

Ο Κέπα θα υπερασπιστεί την εστία της Τσέλσι απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να δηλώνει πως ο Έντουαρντ Μεντί, δεν μπορεί να πάρει τη φανέλα του βασικού έχοντας λίγα 24ωρα στο σύλλογο.

Ο Κέπα έχει αρχίσει με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο τη φετινή παρουσία του στην Premier League, φέροντας αποκλειστική ευθύνη για τα δύο από τα τρία γκολ που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής η ομάδα του στα ματς με Μπράιτον και Λίβερπουλ και η διοίκηση της Τσέλσι δεν το σκέφτηκε πολύ.

Έσπευσε να αποκτήσει τερματοφύλακα για να καλύψει ένα μεγάλο κενό που φαίνεται πως υπάρχει στην παρούσα φάση κάτω από τα γκολπόστ και κατέληξε στον Έντουαρντ Μεντί, με τους μπλε να πληρώνουν 22.000.000 λίρες στην Ρεν για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου τερματοφύλακα.

Όσοι πάντως πίστευαν πως το νέο απόκτημα των Λονδρέζων θα έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα απέναντι στην Γουέστ Μπρομ για την 3η αγωνιστική, διαψεύστηκαν, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής πως στην αναμέτρηση του "Χόθορνς" θα βρεθεί κάτω από την εστία της ομάδας του ο Κέπα.

Τσέλσι: Ξανά βασικός ο Κέπα παρά την αγορά γκολκίπερ
WILL OLIVER/POOL VIA AP

"Δεν πρόκειται να είναι βασικός το Σάββατο ο Μεντί. Είχε μία μεγάλη εβδομάδα όπου ουσιαστικά δεν προπονήθηκε. Την Πέμπτη ταξίδεψε στην Αγγλία, θα ήταν ρίσκο να τον βάζαμε να αγωνιστεί", δήλωσε ο "Λαμπς", που παραδέχτηκε πως θα επιλέξει τον Κέπα για τη θέση του κίπερ και όχι τον Καμπαγέρο.

Παρά το γεγονός πάντως πως ο Κέπα αποτελεί και τώρα την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (72.000.000 λίρες έδωσε η Τσέλσι στην Μπιλμπάο το καλοκαίρι του 2018), όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα παραχωρηθεί δανεικός, με τους Μεντί και Καμπαγέρο να μένουν για να διεκδικήσουν τη φανέλα με το Νο 1 στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ