ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ξανά σε προπόνηση μαζί με όλη την ομάδα ο Καντέ

Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της Τσέλσι ενόψει της επανεκκίνησης της Premier League, με τον Ενγκολό Καντέ να παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε ομαδική προπόνηση των μπλε.

Ο Ενγκολό Καντέ είναι και πάλι 100% ενεργό μέλος της οικογένειας της Τσέλσι! Μετά τη δίμηνη αποχή από τη δράση ελέω κορονοϊού οι ομάδες της Premier League επέστρεψαν στη δράση μέσω ατομικών προπονήσεων, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να λάμπει ωστόσο διά της απουσίας του καθώς ζήτησε άδεια από τον Φρανκ Λάμπαρντ να μη συμμετέχει, φοβούμενος την πανδημία του κορονοϊού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται εδώ και καιρό στο προπονητικό κέντρο των μπλε, στο Cobham, κάτι ωστόσο που δεν ισχύει πλέον. Οι φόβοι του παίκτη ανήκουν στο παρελθόν ή τουλάχιστον τους ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να πάρει μέρος την Τρίτη (9/6) σε κανονική προπόνηση και μάλιστα να βρει δίχτυα κατά τη διάρκεια του διτέρματος που έγινε.

"Σπουδαίο νέο η επιστροφή του Καντέ με το βασικό γκρουπ σήμερα", αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Τσέλσι, με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου να έχει ουσιαστικά ένα έξτρα όπλο -σε σχέση με αυτά που υπολόγιζε αρχικά- στην προσπάθειά της να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να συμμετάσχει στο νέο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ