ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοντά στην έξοδο ο Ρούντιγκερ

Chelsea's Antonio Rudiger in action during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Molly Darlington/Pool via AP)
Chelsea's Antonio Rudiger in action during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Molly Darlington/Pool via AP) AP

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ και πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/9) την Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Άγγλος προπονητής φαίνεται ότι δεν έχει στα πλάνα του τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο Ρούντιγκερ έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι και βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Ο 27χρονος στόπερ είναι η τέταρτη επιλογή του Λάμπαρντ μετά και την άφιξη του Τιάγκο Σίλβα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την Daily Mail, ενδιαφέρεται για τον Ρούντιγκερ και αναμένεται να κάνει την κίνησή της. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι πιθανότερος είναι ο δανεισμός του για την φετινή σεζόν.

Ο 27χρονος Γερμανός έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, όπου αγωνίζεται από το 2017, έως το 2022. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 αναμετρήσεις με τους μπλε σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ