ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοιτάζει τον Χοσέ Χιμένες για το κέντρο της άμυνας

Atletico Madrid's Jose Gimenez heads the ball during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Jose Gimenez heads the ball during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Τσέλσι θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, με τον Χοσέ Χιμένες να είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι είναι αναμφίβολα η πιο ενεργή ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι. Έχει αποκτήσει ήδη τους Ζιγιές και Βέρνερ, είναι μία ανάσα από τον Κάι Χάβερτς, ενώ θέλει να ενισχυθεί και στο κέντρο της άμυνας, με τον Χοσέ Μαρία Χιμένες να είναι στην λίστα του Λάμπαρντ, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο τεχνικός των μπλε γνωρίζει ωστόσο ότι για να πάρει έναν αμυντικό πρέπει να πουλήσει κάποιον, με τον Κουρτ Ζουμά να είναι ο πιθανότερος προς αποχώρηση, λόγω των μέτριων εμφανίσεων του Γάλλου στόπερ.

Η Τσέλσι μαζί με τον στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει στα υπόψιν και τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, ο οποίος ωστόσο αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο Χιμένες έχει συμβόλαιο με τους "Ροχιμπλάνκος" μέχρι το 2023, με τον Τσόλο Σιμεόνε να επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Φέτος ο 25χρονος Ουρουγουανός διεθνής έπαιξε 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Έμεινε εκτός δράσης για τρεις περίπου μήνες λόγω μυϊκών προβλημάτων τραυματισμού.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ