ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοιτάζει τον Ντιν Χέντερσον

Sheffield United goalkeeper Dean Henderson celebrates his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Aston Villa, at Bramall Lane, in Sheffield, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (Mike Egerton/PA via AP)
Sheffield United goalkeeper Dean Henderson celebrates his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Aston Villa, at Bramall Lane, in Sheffield, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Η Τσέλσι θέλει να βρει νέο τερματοφύλακα, καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του Κέπα, με το όνομα του Ντιν Χέντερσον να ακούγεται έντονα.

Η Τσέλσι δεν έχει μείνει ικανοποιημένη με τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα κάτω από τα γκολπόστ, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι ξόδεψε 80.000.000 ευρώ, ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να δώσει σε άλλον το χρίσμα του βασικού κίπερ, με τον Ντιν Χέντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι στα υπόψιν.

Ο Χέντερσον εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τις προηγούμενες δύο σεζόν, έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ο Χέντερσον θα επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν θέλει να είναι πίσω από τον Νταβίντ ντε Χέα στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του Σόλσκιερ. Εάν προτιμήσει τον Ισπανό κίπερ ο Νορβηγός τεχνικός, ο Χέντερσον θα αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ με την Τσέλσι να καραδοκεί.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ