ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κλείνει τον Βέρνερ με "χρυσό" συμβόλαιο

Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP) JAN WOITAS/DPA VIA AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "BILD Sport", η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία αντί περίπου 60.000.000 ευρώ, με τον Γερμανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ανατροπή δεδομένων έχουμε στην υπόθεση του Τίμο Βέρνερ, αφού η Τσέλσι φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Ο Γερμανός επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο της Λίβερπουλ -προ κορονοϊού- αλλά οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας ανάγκασαν τους "κόκκινους" να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Αντίθετα, οι Λονδρέζοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " BILD Sport" είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους σχεδόν 60.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Λειψία προκειμένου να τον ντύσουν στα μπλε.

Μάλιστα, για να τον πείσουν, του προσφέρουν και ένα υψηλότατο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ ετησίως και θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Την εφετινή σεζόν, ο 24χρονος φορ μετράει 31 γκολ και 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, έχει 92 τέρματα και 39 ασίστ σε 154 αγώνες. Παράλληλα, είναι 29 φορές διεθνής με τη Γερμανία, έχοντας και 11 γκολ.

Photo Credits: Jan Woitas/dpa via AP

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ