Τσέλσι: Η χρυσή αποζημίωση στον Κόντε και τους συνεργάτες του

Η Τσέλσι παρουσίασε τα επίσημα οικονομικά στοιχεία για την προηγούμενη χρονιά όπου φαίνεται πως το διαζύγιο με τον Κόντε και τους συνεργάτες του της κόστισε 26,6 εκατομμύρια λίρες.

Ακριβά πλήρωσε το διαζύγιο με τον Αντόνιο Κόντε και τους συνεργάτες του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Αυτό φαίνεται από τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε η Τσέλσι για την προηγούμενη σεζόν.

Σύμφωνα με αυτά ο Ιταλός κόουτς και το επιτελείο του πήραν συνολική αποζημίωση ύψους 26,6 εκατομμυρίων λιρών.

Να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο ποσό προέκυψε μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν οι δύο πλευρές με τα 20 εκατομμύρια να πηγαίνουν στον Ιταλό κόουτς. Συγκεκριμένα, ο Κόντε πήρε 11.300.000 λίρες ως ποσό που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του συμβολαίου του και 8.700.000 λίρες, ως αποζημίωση για τη ζημιά που έχει υποστεί από την Τσέλσι μέσω της απόλυσής του.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνεργασία του Κόντε με τους μπλε ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2018 με τον Μαουρίτσιο Σάρι να παίρνει την θέση του. Ο Κόντε πήγε στην Τσέλσι τον Απρίλιο του 2016 και στη διάρκεια της παρουσίας του στο Λονδίνο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2017) και ένα Κύπελλο (2018).

Η αποζημίωση που πλήρωσε ο Αμπράμοβιτς στον Κόντε ήρθε να προστεθεί στη λίστα με εκείνες που έχει δώσει από το 2004 ο Ρώσος σε προπονητές οι οποίες πλέον φτάνουν στα 90 εκατομμύρια λίρες.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS