ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Γη και ύδωρ για την υπογραφή του Σάντσο!

Dortmund's Jadon Sancho, up, and Moenchengladbach's Thorgan Hazard challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho, up, and Moenchengladbach's Thorgan Hazard challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελεί τον διακαή πόθο του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, η οποία προσφέρει πάνω από 140 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για να τον παραχωρήσει. Για τον 19χρονο ερίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελεί ένα από τα πιο hot ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πολλές αγγλικές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, αλλά αυτή που στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, είναι η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν το ποσό των 140 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του 19χρονου εξτρέμ, ο οποίος κάνει παπάδες στην ομάδα της Βεστφαλίας. Η Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή μπροστά στην κούρσα της απόκτησής του και ο επαναπατρισμός του νεαρού ίσως δεν αργήσει πολύ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ επίσης ερίζουν για την απόκτησή του, θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ο αγγλικός Τύπος θέλει την Τσέλσι να δίνει τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να προχωρήσει ένα τέτοιο deal.

Βέβαια, ο Λουσιέν Φαβρ δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον παίκτη τον Ιανουάριο, γι' αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα στις δυο ομάδες και το να μείνει ο παίκτης στη Ντόρτμουντ ως το καλοκαίρι. Όπως και να 'χει, υπάρχουν πολλές σειρήνες γύρω από τ' όνομα του Σάντσο και δύσκολα θα μείνει για πολύ ακόμα στη Γερμανία.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ