ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Φουλάρει για Ντοναρούμα, αφήνει τον Πέδρο

Τσέλσι: Φουλάρει για Ντοναρούμα, αφήνει τον Πέδρο
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Τσέλσι θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει συμβόλαιο με την Μίλαν για έναν μονο χρόνο ακόμα και είναι έτοιμη για σούπερ προσφορά για να τον κάνει δικό της.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που ήθελε την Τσέλσι να διαθέτει το ποσό των 200.000.000 ευρώ για τους Ντοναρούμα, Λαουτάρο και Πιάνιτς, ένα ακόμα δημοσίευμα έρχεται να μπλέξει τους Λονδρέζους με στόχο από την Serie A και συγκεκριμένα τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Daily Express", η διοίκηση των μπλε έχει έρθει σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα και του έχει ζητήσει να τους κρατάει ενήμερους για τις επαφές του με την Μίλαν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντοναρούμα.

Ο 20χρονος Ιταλός πορτιέρε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ροσονέρι ως το 2021 αλλά δεν έχει ακόμα μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί τους για νέο συμβόλαιο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αυτή τη στιγμή είναι ο Νο 1 στόχος για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ για να πάρει τη θέση του Κέπα.

Τσέλσι: Φουλάρει για Ντοναρούμα, αφήνει τον Πέδρο
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA, FILE

Και αυτό γιατί μπορεί να δαπανήθηκαν 80.000.000 ευρώ για τον Ισπανό κίπερ όμως έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη του προπονητή και αυτή τη στιγμή η Τσέλσι ποντάρει στον Ντοναρούμα, ξέροντας πως μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι 60.000.000 ευρώ, αρκεί να κινηθεί γρήγορα και να προλάβει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ίδια ώρα, το αγγλικό μέσο αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν οι δρόμοι της Τσέλσι με τον Πέδρο μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας, με το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού να εκπνέει αυτό το καλοκαίρι και την Λάτσιο να είναι stand by για να τον εντάξει στο δυναμικό της ως ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ