ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Φίλαθλοι πουλάνε τα εισιτήρια τους λόγω Σάρι!

Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Οι οπαδοί της Τσέλσι πουλάνε τα εισιτήρια τους για τα επόμενα ματς της Premier League και πιέζουν την διοίκηση να διώξει τον προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι, για να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν. Οι Λονδρέζοι δίνουν μάχη να μπουν στην τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League, όμως οι εμφανίσεις τους δεν πείθουν. Στο τελευταίο παιχνίδι τους (17/3) υπέστησαν ήττα από την Έβερτον με 2-0 στο Γκούντισον Παρκ, κάτι που έκανε έξαλλους τους φιλάθλους τους.

Οι οπαδοί της Τσέλσι χρεώνουν την κακή αγωνιστική εικόνα στον Σάρι και πιέζουν την διοίκηση να τον διώξει. Ως μέσο πίεσης χρησιμοποιούν το μποϊκοτάζ στα εισιτήρια των επόμενων αγώνων των "Μπλε".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδα "Daily Mail", 400 φίλαθλοι πουλάνε το εισιτήριο τους για το λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στη Γουέστ Χαμ στις 8 του Απρίλη, ενώ άλλοι 700 για το ματς απέναντι στη Μπέρνλι στις 22 του ίδιου μήνα.

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, πάντως, δεν φαίνεται να ηρέμησε τους φιλάθλους της Τσέλσι, οι οποίοι έκαναν ξεκάθαρο ότι απαιτούν αγωνιστική βελτίωση στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ζιρού: Μετέωρο το μέλλον του στη Τσέλσι λόγω Ιγκουαΐν
Κάθειρξη 17 ετών σε μέλη κυκλώματος που μετέδιδε παράνομα αγώνες ποδοσφαίρου
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ