ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Φεύγει τον Ιανουάριο ο Ζιρού λόγω... Euro

Chelsea's Olivier Giroud during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Olivier Giroud during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν θέλει να χάσει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro 2020 και για αυτό πήρε την απόφαση να φύγει από την Τσέλσι και να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

O Oλιβιέ Ζιρού οδεύει ολοταχώς προς τη συμπλήρωση δύο χρόνων παρουσίας στο Στάμφορντ Μπριζ, όλες οι ενδείξεις όμως συνηγορούν πως πολύ σύντομα θα βγάλει από πάνω του τη μπλε φανελα της Τσέλσι για να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

"Αυτή τη στιγμή μετράει λιγότερα από 200 λεπτά συμμετοχής από την αρχή της σεζόν. Ο 33χρονος επιθετικός δεν θέλει να χάσει τη θέση του βασικού στην Γαλλία του Ντεσάμπ και έχει δεχτεί διάφορες προσφορές, με την πιο ενδιαφέρουσα να είναι από την Serie A και την Ίντερ", αναφέρει χαρακτηριστικά Equipe με σημερινό της δημοσίευμα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως τον Ζιρού θα τον ενδιέφερε η προοπτική να μετακομίσει σε ένα άλλο πρωτάθλημα και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αντόνιο Κόντε, με το μοναδικό αγκάθι όσον αφορά στην Ίντερ να είναι το γεγονός πως η παρουσία στην επίθεση των σούπερ φορμαρισμένων Λαουτάρο Μαρτίνες - Ρομελού Λουκακού ενδέχεται να μειώσει το χρόνο συμμετοχής του.

Εάν η Ίντερ προκριθεί στους "16" του Champions League είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να μεγαλώσει το rotation και έτσι ο Ζιρού θα είχε θέση ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού -σύμφωνα πάντα με την Εquipe- δεν αποκλείεται ο Ζιρού να μετακομίσει στο Μιλάνο αλλά για λογαριασμό της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης: της Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ