ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καντέ

Chelsea's N'Golo Kante, right, exercises with his teammates during a training session prior to a soccer match between Chelsea FC and Kawasaki Frontale in Yokohama Thursday, July 18, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Chelsea's N'Golo Kante, right, exercises with his teammates during a training session prior to a soccer match between Chelsea FC and Kawasaki Frontale in Yokohama Thursday, July 18, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Ενγκολό Καντέ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι - μετά από μία εβδομάδα απουσίας υπό το φόβο του κορονοϊού - κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση της Τσέλσι την Τετάρτη (20/5) - τη δεύτερη μετά από την επιστροφή και τη δίμηνη αποχή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού - ήταν ο Ενγκολό Καντέ.

Ο 29χρονος Γάλλος μέσος των μπλε πήρε άδεια από την ομάδα του προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, με τα βρετανικά ΜΜΕ να αναλύουν τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Την αμέριστη στήριξή του προς τον συμπαίκτη του εξέφρασε στο μεταξύ και ο Ουίλι Καμπαγέρο, αλλά η ουσία είναι πως ο Ενγκολό Καντέ την Πέμπτη βρέθηκε ξανά στο Κόμπαμ κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν να επιστρέψει η δράση στις 17 Ιουνίου (με τα δυο εξ αναβολής) στη σύσκεψη που είχαν την Πέμπτη (28/5), ενώ για πρώτη φορά θα μεταδοθούν ματς σε ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι Έβερτον - Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προς ουδέτερη έδρα τα κρίσιμα ματς
Στις 17 Ιουνίου η επιστροφή
Πρώτη φορά ελεύθερη μετάδοση αγώνων στην Premier League

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ