ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Εξετάζεται και ο Μαλάνγκ Σαρ για τα μετόπισθεν

Τσέλσι: Εξετάζεται και ο Μαλάνγκ Σαρ για τα μετόπισθεν

Η Τσέλσι σκέφτεται να αποκτήσει και τον Μαλάνγκ Σαρ για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Νις, έχοντας την δυνατότητα να πάρει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό ως ελεύθερο, μετά τον Τιάγκο Σίλβα.

Η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Μαλάνγκ Σαρ για το κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Νις, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παίξει στους “Μπλε” υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ

Αν οι Λονδρέζοι κινηθούν και για τον Σαρ, τότε θα έχουν την τύχη να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας με δύο παίκτες ως ελεύθερους, καθώς τα έχουν βρει σε όλα και με τον Τιάγκο Σίλβα για διετές συμβόλαιο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον αριστερό μπακ της Λέστερ, Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι, και το μόνο που μένει είναι να απαντήσουν θετικά και οι “Αλεπούδες”. Οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν σε ένα ποσό της τάξεως των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ