ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δίνει 40.000.000 ευρώ για τον Άκε

Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει ζητήσει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ στη Μπόρνμουθ για τον Νέιθαν Άκε.

Η Τσέλσι διανύει εξαιρετική σεζόν μετά το "μουδιασμένο" ξεκίνημα στην Premier League. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ παίζει κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το πείραμα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μετά την απαγόρευση μεταγραφών όμως έφερε και την ανάλογη αστάθεια στα μετόπισθεν των "μπλε", με τον Φρανκ Λάμπαρντ να έχει ζητήσει ενίσχυση στην άμυνα αφού δεν εμπιστεύεται τον Αντρέας Κρίστενσεν και υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, o Nέιθαν Άκε που ξεκίνησε από την Τσέλσι και παραχωρήθηκε στη Μπόρνμουθ το 2017, είναι ο εκλεκτός του 41χρονου προπονητή. Μάλιστα, υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στους "μπλε" να τον πάρουν πίσω εάν δώσουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος Ολλανδός κάνει μία ακόμα καλή σεζόν με την Τσέλσι να φέρεται διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα, καθώς στο κυνήγι του νεαρού αμυντικού έχουν μπει και άλλες μεγάλες ομάδες από το νησί.

Photo Credits: AP / Leila Coker

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ