ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Αποθέωση για Τιάγκο Αλκάνταρα από τον Μάουντ

Τσέλσι: Αποθέωση για Τιάγκο Αλκάνταρα από τον Μάουντ
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μέισον Μάουντ έσταξε μέλι για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, τονίζοντας πως δεν μπορούσε καν να τον φτάσει κατά τη διάρκεια των αγώνων της Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι για τους "16" του Champions League.

H Μπάγερν ήταν σαρωτική στο Champions League που μόλις ολοκληρώθηκε, κατακτώντας το τρόπαιο με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς, και μία από τις ομάδες που ένιωσε στο πετσί της την δύναμη και την υπεροχή των Βαυρών ήταν η Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στη φάση των "16" του Champions League εκεί οι παίκτες του Χάνσι Φλικ δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στο σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ, επικρατώντας 3-0 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο και 4-1 στη ρεβάνς στο Μόναχο.

Το πόσο επιβλητική ήταν η Μπάγερν σε αυτά τα δύο ματς το παραδέχτηκε ευθαρσώς ο Μέισον Μάουντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Sport Bible", με τον Άγγλο διεθνή μέσο να κάνει εξάρει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του Τιάγκο Αλκάνταρα, μεγάλου μεταγραφικού στόχου της Λίβερπουλ, στον μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού της γερμανικής ομάδας.

"Η Μπάγερν έχει μερικούς απίστευτους παίκτες παγκόσμιας κλάσης... Τον Λεβαντόβσκι, τον Κίμιχ και τον Τιάγκο στο χώρο του κέντρου, έναν παίκτη που δεν μπορούσα καν να τον πλησιάσω.

Γυρνούσαν τη μπάλα πάρα πολύ γρήγορα. Όταν είσαι απέναντι σε τέτοιους παίκτες αυτό που σκέφτεσαι είναι "Πώς θα τους σταματήσουμε"

Ήταν μία μεγάλη στιγμή για εμάς, μου άνοιξε τα μάτια. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πως "Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο, εκεί θα πρέπει να φτάσεις".

Και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ήταν ένα σκληρό μάθημα αλλά κερδίσαμε πολλές εμπειρίες και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος των μπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ