ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Μεντί μέχρι το 2025

The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias)
The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

O Έντουαρντ Μεντί συμφώνησε με την Τσέλσι το πρωί της Πέμπτης (24/9), με τον 28χρονο Γάλλο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους Μπλε.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, Έντουαρντ Μεντί, από τη Ρενς, με τον οποίο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει νωρίτερα τα χέρια, με την επισημοποίηση της συμφωνίας ωστόσο, να έρχεται το πρωί της Πέμπτης (24/9) με την υπογραφή του Μεντί.

Ο προπονητής των ''μπλε'', Φρανκ Λαμπάρντ, δεν έδειχνε το τελευταίο διάστημα ικανοποιημένος από την απόδοση του Κέπα, ο οποίος μάλιστα, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ την Κυριακή (20/9, 0-2) χάρισε το ένα από τα δύο γκολ στους κόκκινους. Οι Μπλε έψαχναν για άντι-Κέπα και βρήκαν τον αντικαταστάτη του τελικά, στο πρόσωπο του Μεντί.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τη Ρεν το 2019, ενώ βοήθησε το σύλλογο να προκριθεί στο Champions League για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν. Πριν τη πρόωρη διακοπή της Ligue 1 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κράτησε 13 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ δέχθηκε 31 γκολ σε 33 αγώνες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ