ΤΣΕΛΣΙ

Το μπόνους της Τσέλσι για το πρωτάθλημα

Chelsea's Russian owner Roman Abramovich applauds his players after they defeated Arsenal 6-0, in the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London Saturday, March 22,  2014. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Russian owner Roman Abramovich applauds his players after they defeated Arsenal 6-0, in the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London Saturday, March 22, 2014. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι παίκτες της Τσέλσι ετοιμάζονται να "σφραγίσουν" την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να τους δώσει το ανάλογο μπόνους.

Το βράδυ της Παρασκευής (12/5) η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και με νίκη "σφραγίζει" μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League για τη σεζόν 2016-17. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα λάβουν και το ανάλογο μπόνους για την επιτυχία τους.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει φροντίσει ήδη για αυτό βάζοντας μερικές... λίρες στην άκρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times" ο Ρώσος μεγιστάνας έχει έτοιμο μπόνους ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή σχεδόν έξι εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτό το ποσό το 10% θα δοθεί στους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και το υπόλοιπο θα μοιραστεί στους υπόλοιπους αναλογικά με τις συμμετοχές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά μέσο όρο οι περισσότεροι παίκτες θα πάρουν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι περίπου οι μισοί παίκτες παίρνουν περισσότερα τον μήνα, ενώ ο Αζάρ βγάζει τόσα ανά εβδομάδα, μάλλον δεν το λες και τρελό το μπόνους που θα πάρουν οι παίκτες των "μπλε".

Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν οι παίκτες της Τσέλσι θα διασφαλίσουν τον τίτλο από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ ή θα πάρει παράταση η "μάχη" για τον τίτλο.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ