ΤΣΕΛΣΙ

Το μίσος του Ετό για τον Μουρίνιο έγινε... λατρεία

Το μίσος του Ετό για τον Μουρίνιο έγινε... λατρεία

Ο Σαμουέλ Ετό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC πως ενώ τώρα έχει εξαιρετική σχέση με τον Ζοζέ Μουρίνιο, πριν μερικά χρόνια υπήρχε... μίσος μεταξύ τους! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο 32χρονος Καμερουνέζος επιθετικός παραδέχτηκε πως ο "special one" ήταν ο καταλύτης στο να δεχτεί να μετακινηθεί από την Ανζί στην Τσέλσι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ύστερα από τη συνύπαρξή τους στην Ίντερ, εξομολογήθηκε όμως ότι η σχέση τους δεν ξεκίνησε καθόλου καλά...

"Η σχέση μου με τον Ζοζέ είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Στην αρχή στηριζόταν στο μίσος όμως αυτό σταδιακά εξελίχτηκε σε αγάπη", δήλωσε αρχικά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο την περασμένη διετία, και συνέχισε:

"Θυμάμαι ένα παιχνίδι που τσακωνόμασταν και είχαμε πει κάποια τρομερά πράγματα ο ένας στον άλλο. Και οι δύο το μετανιώσαμε μετά.

Μου αρέσει όμως επειδή μιλάει εν μέσω προβλημάτων, διαχειρίζεται ως άνδρας τα πράγματα. Αυτές είναι οι αρετές που μου αρέσουν.

Κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, αρπάζω την ευκαιρία. Ο Ζοζέ είναι κάτι παραπάνω από ένας προπονητής για μένα.

Είναι κάποιος που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον που λέει πάντα την αλήθεια. Στη δουλειά μας μερικές φορές έχουμε ανθρώπους που δεν το κάνουν αυτό".

Σημειώνεται πως ο Ετό έχει 3 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα του και τέσσερα βραβεία για τον Κορυφαίο Αφρικανό Ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ενώ για να μεταγραφεί στην Τσέλσι δέχτηκε να ρίξει το κασέ του από τις 17 εκ.λίρες που έπαιρνε στην Ανζί στις 7 εκ.λίρες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ