ΤΣΕΛΣΙ

Το ξέσπασμα του Μουρίνιο κατά του Μαρτίνεθ

Το ξέσπασμα του Μουρίνιο κατά του Μαρτίνεθ

Η ήττα από την Έβερτον στο "Goodison Park" εκνεύρισε σε τέτοιο βαθμό τον Ζοζέ Μουρίνιο που εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ λίγο πριν δώσει συνέντευξη Τύπου (ηχητικό)!

Τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ζοζέ Μουρίνιο το μεσημέρι του Σαββάτου. Αρχικά ήρθε η βαριά ήττα από την Έβερτον με 3-1, τρίτη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League για την Τσέλσι, που άφησε την ομάδα του 11 πόντους πίσω από την κορυφη, και έπειτα υποχρεώθηκε να περιμένει τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να κάνει πρώτος δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου πριν έρθει η σειρά του να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Ισπανός δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο αν και φιλοξενούμενος να μιλήσει πρώτος (κάτι τέτοιο αποτελεί παράδοση στην Premier League) με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση των Λονδρέζων από το γήπεδο και το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον "special one"...

Το ξέσπασμα του Μουρίνιο κατά του Μαρτίνεθ

"Ρομπέρτο, την επόμενη φορά να αφήσεις εμένα να μιλήσω πρώτος επειδή έχουμε και ταξίδι", είπε ο Μουρίνιο διακόπτοντας τον Καταλανό την ώρα που έκανε δηλώσεις, με τον Μαρτίνεθ να του απαντάει: "Δεν το ελέγχουμε εμείς αυτό Ζοζέ, δεν τον ελέγχω εγώ".

Η απάντηση αυτή δεν ικανοποίησε προφανώς τον Μουρίνιο που εκστόμισε μία κλασική αγγλική βρισιά (F****** hell) πριν μπει στην αίθουσα Τύπου, με τον τεχνικό των "ζαχαρωτών" να απομακρύνεται την ίδια ώρα και να συμπληρώνει ευδιάθετος:

Το ξέσπασμα του Μουρίνιο κατά του Μαρτίνεθ

"Όταν μας νίκησε με σκορ 6-3 ήταν πολύ ευγενικός, τον προτιμώ έτσι!"

Ακούστε το ηχητικό από το επεισόδιο των δύο ανδρών όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Liverpoool Echo:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ