ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει να γίνει προπονητής στην Τσέλσι ο Τέρι!

New Aston Villa signing John Terry, reacts during the media conference at Villa Park, Birmingham, England, Monday July 3, 2017.  Former England and Chelsea captain John Terry has signed a one-year deal with second-division Aston Villa, saying he is "delighted" and is looking to "help the squad achieve something special this season."(Aaron Chown/PA via AP)
New Aston Villa signing John Terry, reacts during the media conference at Villa Park, Birmingham, England, Monday July 3, 2017. Former England and Chelsea captain John Terry has signed a one-year deal with second-division Aston Villa, saying he is "delighted" and is looking to "help the squad achieve something special this season."(Aaron Chown/PA via AP) AP

Την θέση του προπονητή της Τσέλσι καλοβλέπει ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Τζον Τέρι. Οι σκέψεις για απόσυρση από την ενεργό δράση και το νέο συμβόλαιο με την Άστον Βίλα.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Αντόνιο Κόντε δύσκολα θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην Premier League. Όπως, είναι δεδομένο πως η Τσέλσι θα κοιτάξει για προπονητή με αρκετή εμπειρία στο υψηλό επίπεδο.

Η έκπληξη έρχεται από την αγγλική ''Mirror'', η οποία αναφέρει πως ο Τζον Τέρι θα ήθελε να αναλάβει αυτός το ''τιμόνι'' της Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 37χρονος αμυντικός της Άστον Βίλα έχει ως στόχο να αναλάβει τον πάγκο των ''μπλε'' κάποια στιγμή στο μέλλον, με τον ίδιο να θεωρεί πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επιστρέψει στο Stamford Bridge ως προπονητής αυτή τη φορά.

Από την πλευρά της, η Άστον Βίλα, η οποία παλεύει για την άνοδο της στην Premier League, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό και σκέφτεται να κάνει πρόταση ανανέωσης. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2018, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση της καλύτερης λύσης για τον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας, όμως, είναι βέβαιο πως δεν θα επιθυμούσε η έναρξη της σεζόν 2018-19 να βρει την Τσέλσι με προπονητή τον Τέρι.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ