ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Λορία η Τσέλσι!

Θέλει Λορία η Τσέλσι!
Λορία INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Γεωργίας, Κάχα Τσχαντάντζε, η Τσέλσι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην γκολκίπερ των ΟΦΗ κι Ολυμπιακού, Γκιόργκι Λορία.

Ο 29χρονος Γεωργιανός διεθνής γκολκίπερ πρώην των ΟΦΗ κι Ολυμπιακού και νυν της Κρίλια Σοβέτοβ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ομοσπονδιακός του τεχνικός, Κάχα Τσχαντάντζε.

"Είναι μέρες που η Τσέλσι δεν σταματά να με καλεί για τον Γκιόργκι Λορία. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, είναι συγκεντρωμένος στη νέα του ομάδα, την Κρίλια Σοβέτοβ", υποστήριξε στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ζητά την άμεση έλευση ενός γκολκίπερ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από δύο μήνες λόγω τραυματισμού.

Ο Γκιόργκι Λορία γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1986 στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ντινάμο Τιφλίδα και μετά από 9 χρόνια πέρασε τα σύνορα της χώρας του για να έρθει στην Ελλάδα.

Πρώτος του σταθμός ο ΟΦΗ και δεύτερος ο Ολυμπιακός, από τον οποίον ανακοινώθηκε στις 2 Ιουλίου του 2015. Ωστόσο η απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, έθεσε άδοξο τέλος στην καριέρα του στους "ερυθρόλευκους". Πριν από τέσσερις ημέρες, ο Γκιόργκι Λορία, ανακοινώθηκε από τη ρωσική, Κρίλια Σοβέτοβ.

Μπορεί να σενάριο ενδιαφέροντος της Τσέλσι να τον εντάξει στο δυναμικό της να ακούγεται... extreme, αλλά σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ