ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Ίσκο στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

Θέλει Ίσκο στην Τσέλσι ο Μουρίνιο
Ίσκο

Η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση μεσοεπιθετικά και σύμφωνα με την Marca υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των "μπλε" είναι ο Ίσκο της Ρεάλ.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις με οκτώ πόντους, γεγονός που τη φέρνει δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη αναφέρουν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει σκοπό να κινηθεί για 2-3 μεταγραφές πρώτης γραμμής τον Γενάρη έτσι ώστε να ενισχύσει το κέντρο και την επίθεση των "μπλε".

Σύμφωνα με την Marca ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρον τον Πορτογάλο τεχνικό είναι και ο Ίσκο της Ρεάλ. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Ισπανία πριν λίγες ημέρες.

Ο Ίσκο αποκτήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 έναντι του ποσού των 28 εκ. ευρώ και σιγά σιγά αποτελεί βασικό στέλεχος της 'βασίλισσας".

Έτσι, για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο deal θα πρέπει οι Άγγλοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ