ΤΣΕΛΣΙ

Τέλος η Καρνέιρο από την Τσέλσι

Τέλος η Καρνέιρο από την Τσέλσι
Μουρίνιο Καρνέιρο

Η Έβα Καρνέιρο δεν επέστρεψε στα καθήκοντα της όπως της ζήτησε η διοίκηση της Τσέλσι και κάπως έτσι γράφτηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το σήριαλ της σχέσης της Έβα Καρνέιρο με την Τσέλσι φαίνεται ότι θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια αν επαληθευτεί το δημοσίευμα της "dailymail". Σε αυτό γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι η Καρνέιρο δεν επέστρεψε στα καθήκοντά της την περασμένη Παρασκευή.

Η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει από την γεννημένη στο Γιβραλτάρ γιατρό να παρευρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Αυτό ήταν και το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών η οποία αναμένεται να συνεχιστεί στα δικαστήρια. Υπενθυμίζουμε ότι η Καρνέιρο έχει τονίσει πως θα κινηθεί νομικά για τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπό της και σύντομα το "ντέρμπι" αναμένεται να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Όλη αυτή η κόντρα ξέσπασε στο ματς της Τσέλσι με την Σουόνσι. Ο Αζάρ έπεσε στο έδαφος μετά από μία μονομαχία και η Καρνέιρο έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ο Μουρίνιο τα έβαλε ανοιχτά μαζί της, επειδή έβγαλε τον Βέλγο εκτός αγωνιστικού χώρου ύστερα από έναν τραυματισμό του, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να μείνει για μερικά λεπτά στο φινάλε με δύο παίκτες λιγότερους έναντι της Σουόνσι.

Η Τσέλσι έπαιζε ήδη με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό και την αποβολή του Τιμπό Κουρτουά και ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να διανοηθεί πως το ιατρικό επιτελείο πήρε μία τέτοια απόφαση, αφήνοντας την ομάδα του εκτεθειμένη λίγο πριν το τέλος.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα για τη ζωή και την πορεία της Έβα Καρνέιρο

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ