ΤΣΕΛΣΙ

Συμβόλαιο... ζωής στον Καντέ η Τσέλσι, λόγω Παρί

Chelseas Ngolo Kante during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Ngolo Kante during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τα ρέστα της είναι έτοιμη να παίξει για χάρη του Ενγκολό Καντέ η Τσέλσι, καθώς θέλει να κρατήσει πάση θυσία τον Γάλλο αμυντικό μέσο, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τις παριζιάνικες "σειρήνες" που ηχούν στα αυτιά του.

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το... πορτοφόλι της είναι η Τσέλσι, προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό πόθο της ζάμπλουτης Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι "μπλε" φέρονται πρόθυμοι να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο με διπλασιασμό αποδοχών στον διεθνή Γάλλο χαφ, ώστε να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου και να μην επιλέξει το Παρίσι -που είναι η γενέτειρά του- ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Times", ο 27χρονος βιονικός μέσος, σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των "blues", υπογράφοντας το... συμβόλαιο της ζωής του, αφού θα απολαμβάνει βδομαδιάτικο ύψους 325.000 ευρώ!

Τα νούμερα προκαλούν ζάλη, καθώς το συνολικό "πακέτο" αγγίζει τα 11,7 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ το "super deal" προβλέπει συμφωνία σε βάθος πενταετίας.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ