ΤΣΕΛΣΙ

Σε δεινή θέση ο Κόντε, σκέψεις για Λουίς Ενρίκε στην Τσέλσι

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates after the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the match 3-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates after the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the match 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με τη "Mirror", το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, με τον Λουίς Ενρίκε να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία των "μπλε".

Η εντός έδρας ήττα με 3-0 απ' την Μπόρνμουθ προκάλεσε νέους τριγμούς στο εσωτερικό της Τσέλσι. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν είναι ικανοποιημένοι απ' την πορεία την εφετινή σεζόν, με αποτέλεσμα το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία να τίθεται εν αμφιβόλω.

Παρά τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν τόσο κατά τη θερινή όσο και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι "μπλε" κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας, το οποίο θα σημαίνει και τη μη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (εκτός κι αν οι Λονδρέζοι κατακτήσουν το τρόπαιο φέτος).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", το μέλλον του Κόντε στον πάγκο των Λονδρέζων θα κριθεί σε μία σειρά τεσσάρων κρίσιμων αγώνων απ' τα τέλη Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου. Συγκεκριμένα, στις 20/02 είναι το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League, ενώ ακολουθούν τα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/02) και Σίτι (04/03) για την Premier League, με το πρόγραμμα-φωτιά να ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου στο "Καμπ Νόου".

Σε περίπτωση που ο Κόντε αποτύχει να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης και παράλληλα χάσει έδαφος στη μάχη της τετράδας, τότε δεν αποκλείεται να προκύψουν σοβαρές εξελίξεις, με τον Λουίς Ενρίκε να φαντάζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα απ' το καλοκαίρι, όταν κι αποφάσισε να αποχωρήσει απ' την Μπαρτσελόνα. Η περίπτωση της Τσέλσι είναι σίγουρο πως δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά μοιάζει δύσκολο να αναλάβει τους "μπλε" μεσούσης της σεζόν, καθώς θα προτιμούσε κάτι τέτοιο να γίνει απ' το προσεχές καλοκαίρι.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ