ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι: "Με τον ΠΑΟΚ το πιο δύσκολο παιχνίδι"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Σάρι MOTIONTEAM

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι δηλώνει πως δεν ανησυχεί τόσο για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσο για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος είναι μια πραγματικά καλή ομάδα.

Την πεποίθησή του ότι ο εκτός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο πιο δύσκολος για την Τσέλσι στον όμιλο κατέθεσε ο τεχνικός της, Μαουρίτσιο Σάρι. "Στόχος μας είναι η πρόκριση και η πρωτιά στον όμιλό μας κι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι" ανέφερε ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/9, 22.00), για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι:

Για τους απόντες:

«Ο Λουίζ έπαιξε μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν τραυματίας. Ο Κόβασιτς είχε τραυματισμό κόντρα στην Κάρντιφ, ενώ για τον Αζάρ ήταν καλύτερο να μείνει και να ξεκουραστεί, όπως μου είπε μετά από μια περίοδο με πολλά παιχνίδια ήδη από την Εθνική του ομάδα».

Για τον Λόφτους Τσικ:

«Ο Λόφτους Τσικ έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν γνωρίζω. Θα του δώσω χρόνο στο μέλλον, αλλά στο ξεκίνημα της χρονιάς θέλω να έχω μια στιβαρή ομάδα και δεν μπορώ να αλλάξω παρά τέσσερις πέντε ποδοσφαιριστές».

Για το ποιοι θα ξεκινήσουν βασικοί:

«Έχω στη διάθεσή μου 28 παίκτες αλλά παίζουν μόνο οι 11, επομένως οι 17 θα μείνουν εκτός. Έχουμε πολλά ματς και αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι 20 θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν».

Για το αν θα δώσει ευκαιρία στον Μόουζες:

«Στη θέση αυτή έπαιξαν ο Πέδρο και ο Αζάρ. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί…".

Για όσα ξέρει για τον ΠΑΟΚ:

«Ελπίζω να τα ξέρω όλα. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες για το Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να παίξουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, όπως μου έχουν πει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολος αγώνας.

Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δεν ανησυχούμε για την ατμόσφαιρα αλλά για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είμαστε σε θέση να παίζουμε καλά ανεξαρτήτως συνθηκών. Στόχος μας είναι η πρόκριση και η πρωτιά στον όμιλό μας κι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι».

ΟΥΙΛΙΑΝ: «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ»

Τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι εκπροσώπησε ο Oυίλιαν που όπως είπε είναι φίλος με το Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Κορίνθιανς.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ουίλιαν EUROKINISSI

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να κατακτήσουμε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους».

Για τον χρόνο συμμετοχής του:

«Είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή. Για αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους».

Για το ότι τελικά έμεινε στην Τσέλσι και δεν έφυγε το καλοκαίρι:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ανήκω στην ομάδα ανεξάρτητα με τα όσα έγιναν. Το μυαλό μου είναι στην Τσέλσι. Ο Σάρι έχει νέο τρόπο παιχνιδιού και το διασκεδάζουμε όλοι οι παίκτες. Απόδειξη είναι οι πέντε νίκες».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει παίκτες με ποιότητα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη».

Για το αν ξέρει κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Δεν θυμάμαι ακριβώς τους παίκτες από τον αγώνα που είχα παίξει ως αντίπαλος. Ξέρω τον Μαουρίσιο με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια καθώς υπήρξαμε συμπαίκτες στην Κορίνθιανς και είμαστε ακόμη φίλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ και Κόβατσιτς στην Τούμπα η Τσέλσι (VIDEO)
Λατρεία από... απόσταση για Τσέλσι στην προπόνηση (VIDEOS, PHOTOS)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ