ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι: "Έμαθα από την τηλεόραση ότι απολύθηκα από τη Νάπολι"

Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, αποκάλυψε ότι έμαθε από την τηλεόραση την απόλυσή του από τη Νάπολι, ωστόσο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους "παρτενοπέι".

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η θητεία του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες.

Δεν τελείωσε με τον ίδιον τρόπο, ωστόσο, η θητεία του στη Νάπολι. Ο 59χρονος τεχνικός υποστήριξε μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ (Il Mattino) ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι απολύθηκε από τους "παρτενοπέι" και στη θέση του προσελήφθη ο Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι.

"Είναι αλήθεια. Έτρωγα βραδινό και σκεφτόμουν εάν θα μείνω ή όχι. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα την πρόσληψη του Αντσελότι. Τι σκέφτηκα; Θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων, ωστόσο, στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να καθοδηγήσω την ομάδα της καρδιάς μου.

Είμαι στην Τσέλσι τώρα, γιατί ήμουν προπονητής της Νάπολι. Εάν θα μπορούσα να επιστρέψω στη Νάπολι; Το ελπίζω. Ίσως είναι ο στόχος για να τελειώσω την προπονητική μου καριέρα", υποστήριξε ο Σάρι.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ