ΤΣΕΛΣΙ

"Πωλητήριο" στον Νταβίντ Λουίζ απ' την Τσέλσι

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η "Mirror" αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την Τσέλσι πήραν την απόφαση να πωλήσουν τον Νταβίντ Λουίζ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξαιτίας των κάκιστων σχέσεων του Βραζιλιάνου αμυντικού με τον Αντόνιο Κόντε.

Παρελθόν απ' την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσει ο Νταβίντ Λουίζ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα από απόφαση των διοικούντων την αγγλική ομάδα. Ουσιαστικά, ο Βραζιλιάνος αμυντικός "πληρώνει" τις κάκιστες σχέσεις που διατηρεί με τον τεχνικό των "μπλε", Αντόνιο Κόντε. Οι δύο άνδρες είχαν μία έντονη διαφωνία τον περασμένο Οκτώβριο, μετά την ήττα με 3-0 απ' τη Ρόμα, με συνέπεια ο 30χρονος άσος να τεθεί στο περιθώριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", η Τσέλσι αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, με τη Γιουβέντους να εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του. Εκτός απ' τους "μπιανκονέρι", στο κόλπο της απόκτησής του είναι πιθανό να μπει κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ψάχνει ένα στόπερ ύστερα απ' το σοβαρό τραυματισμό του Ερίκ Μπεγί.

Τη φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα των Λονδρέζων έχει 15 γκολ και 10 ασίστ σε 194 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ