ΤΣΕΛΣΙ

Πούλισιτς: "Είμαι ευγνώμων στον Κλοπ"

Chelsea's Christian Pulisic during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Christian Pulisic during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς θυμήθηκε την πρώτη φορά που προπονήθηκε με τους "μεγάλους" στη Ντόρτμουντ, δηλώνοντας ευγνώμων στον Γιούργκεν Κλοπ, που του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς δεν συνεργάστηκε για πολύ με τον Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ. Η μονιμοποίησή του στους "μεγάλους" της γερμανικής ομάδας συνέπεσε με την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος όμως ήταν εκείνος που του έδωσε -πρώτος- την ευκαιρία.

Γι αυτό, ακόμη και σήμερα πέντε χρόνια μετά, μνημονεύει την στιγμή που προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ χάρη στην... κλήση του Γιούργκεν Κλοπ. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που προπονήθηκα για πρώτη φορά μετά την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ" είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, πριν μπει στις... λεπτομέρειες: "

Ήμουν στο σχολείο, όταν χτύπησε το κινητό μου και είδα το μήνυμα του προπονητή μου ότι το απόγευμα θα προπονηθώ με τους μεγάλους. Την υπόλοιπη μέρα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω το μάθημα. Δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο. Ήμουν 16 ή 17 χρονών και έκανα προπόνηση με τα αστέρια της ομάδας, όπως ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο Μάρκο Ρόις και ο Ματς Χούμελς. Ήθελα απλά να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είμαι ευγνώμων στον Γιούργκεν Κλοπ. Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή".

AP Photo/Leila Coker

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ