ΤΣΕΛΣΙ

Παίκτης της Τσέλσι και επίσημα ο Μπάρκλεϊ

Παίκτης της Τσέλσι και επίσημα ο Μπάρκλεϊ

Συμβόλαιο συνεργασίας 5,5 ετών υπέγραψε την Παρασκευή (5/1) με την Τσέλσι ο Ρος Μπάρκλεϊ. 17.000.000 ευρώ έβαλε η Έβερτον στα ταμεία της για την πώληση του 24χρονου Άγγλου μέσου.

Η μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ από την Έβερτον στην Τσέλσι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/1), με τους "μπλε" του Λονδίνου να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Άγγλου μέσου.

Ο Μπάρκλεϊ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 5,5 ετών και πήρε τη φανέλα με το Νο 8.

"Να κάνω ένα νέο ξεκίνημα σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι, είναι απίστευτο για εμένα. Ανυπομονώ να συνεχίσω από εκεί που ολοκλήρωσα την περασμένη σεζόν, ελπίζοντας να βελτιώσω και να προσθέσω κι άλλα γκολ στο παιχνίδι μου", τόνισε ο διεθνής μέσος, που εξαιτίας ενός τραυματισμού στον προσαγωγό έχασε ουσιαστικά το πρώτο μισό της σεζόν στην Έβερτον, η οποία θα καρπωθεί 17.000.000 ευρώ από την πώληση ενός παίκτη που το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι.

"Μιλάμε για έναν νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή με καλές προοπτικές για την Τσέλσι", τόνισε από την πλευρά του ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Μπάρκλεϊ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Έβερτον, με την οποία μετράει 27 γκολ και 28 ασίστ σε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 22 φορές διεθνής με την Αγγλία, έχοντας πετύχει και δύο τέρματα.

Photo credits: Chelsea FC twitter

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ