ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζιρού μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο υψηλόσωμος φορ της Τσέλσι και παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της Γαλλίας μίλησε στα μίντια για την αναμέτρηση των Λονδρέζων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ολιβιέ Ζιρού μετά τη νίκη της Τσέλσι επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα. Ο άσος των "μπλε" ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα επέλεγε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όπως και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο των Κυπελλούχων.

Για το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί κάποια στιγμή στην πατρίδα μας είπε κι αν δέχθηκε φιλοφρονήσεις από το γυναικείο κοινό της πόλης είπε: " Δεν περίμενα την ερώτηση σας, είναι ένα ωραίο κομπλιμέντο. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να έπαιζα στην Ελλάδα..."

Σχετικά με την ατμόσφαιρα της Τούμπας σημείωσε: " Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Έχω αγωνιστεί κόντρα στην Μπεσίκτας και στη Φενέρμπαχτσε και η ατμόσφαιρα ήταν εφάμιλλη. Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι απέναντι σε ένα τέτοιο κοινό, αλλά και το γεγονός πως είχαμε και μερικούς φίλους της Τσέλσι δίπλα μας. "

Όσον αφορά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, το σχόλιο του Γάλλου στράικερ ήταν: " Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε κάποιο επόμενο παιχνίδι."

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολιβιέ Ζιρού έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας τη θέση του Μοράτα στο 80' της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ