ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συνιδρυτής της Microsoft ρίχνει 3,5 δισεκατομμύρια στο τραπέζι του Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι

Ο συνιδρυτής της Microsoft ρίχνει 3,5 δισεκατομμύρια στο τραπέζι του Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι

Ακόμη και ο ζάμπλουτος, Ρομάν Αμπράμοβιτς δύσκολα θα μείνει ασυγκίνητος στην όψη των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που φέρεται έτοιμος να του προσφέρει ο Πολ Άλεν για να κάνει δική του την Τσέλσι.

Ένας εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο έχει πάρει ζεστά το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Τσέλσι.

Πρόκειται για τον Πολ Άλεν, το... άλλο μισό του Μπιλ Γκέιτς στην ίδρυση της Microsoft το μακρινό 1975.

Ο 65χρονος επιχειρηματίας που είναι ήδη ιδιοκτήτης των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, των Σιάτλ Σίχοκς και συνιδιοκτήτης των Σιάτλ Σάουντερς φέρεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς με σκοπό να τον πείσει να του πουλήσει την Τσέλσι.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως θέλει να αφήσει τους "Μπλε" και στην Αγγλία αρκετά συχνά παρουσιάσουν υποψήφιους αγοραστές.

Ένας εξ αυτών, λοιπόν, είναι ο Πολ Άλεν που αναμφισβήτητα μπορεί να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων της λονδρέζικης ομάδας.

Στο Νησί, μάλιστα, επιμένουν ότι ο Άλεν θα επιχειρήσει να δελεάσει τον Αμπράμοβιτς προσφέροντάς του 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ!

Για όσους είναι φαν στο να διαβάζουν για τα περιουσιακά των άλλων, ο Άλεν είναι πλουσιότερος από τον Αμπράμοβιτς κατά πολύ και με αποδείξεις.

Έχουμε και λέμε: Η περιουσία του Αμερικανού ανέρχεται σύμφωνα με το FORBES στα 20,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ του Ρώσου στα 11,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ