ΤΣΕΛΣΙ

Ο Σάρι τα άκουσε και απολογήθηκε στους οπαδούς της Τσέλσι

Ο Σάρι τα άκουσε και απολογήθηκε στους οπαδούς της Τσέλσι
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μετά τη συντριβή με 4-0 από την Μπόρνμουθ οι οπαδοί ήταν έξαλλοι με τους παίκτες της Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Σάρι τα άκουσε και απολογήθηκε για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Η εικόνα της Τσέλσι στο ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ ήταν αποκαρδιωτική. Δεν είναι μόνο η ήττα με 4-0, αλλά κυρίως η εμφάνιση των μπλε που τους βάζει σε μπελάδες σε ό,τι αφορά την έξοδο τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Άρσεναλ έπιασε της Τσέλσι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα οι παίκτες του Έμερι έχουν το προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία.

Όλα τα παραπάνω εξόργισαν τους οπαδούς της Τσέλσι που βρέθηκαν στην έδρα της Μπόρνμουθ για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί τα έψαλλαν στους παίκτες της ομάδας, όμως ο μοναδικός που έκατσε για να ακούσει τα παράπονά τους ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο κόουτς της Τσέλσι απολογήθηκε για την απόδοσή των παικτών του και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη από τους οπαδούς που του μιλούσαν. Φυσικά, ούτε ο Ιταλός γλίτωσε από την κριτική αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα άκουσε σύνθημα εις βάρος του για τις αλλαγές που έκανε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ