ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάρι πήρε το όπλο του και το στρέφει προς τους επικριτές του Μουρίνιο

Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει την κλάση του και εκτός γηπέδου καθώς λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ζοζέ Μουρίνιο που δέχεται αμείλικτη κριτική.

Από την αρχή της σεζόν βάλλεται πανταχόθεν από τα αγγλικά μίντια και τους παλαίμαχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα η σχέση με του αρκετούς σταρ του αγγλικού συλλόγου είναι προβληματική.

Τώρα όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να αισθάνεται λίγο καλύτερα, ξέροντας πως πέρα από τους αρκετούς αμφισβητίες του, υπάρχει ένας που τον υπερασπίζεται σθεναρά και είναι από τους πλέον δημοφιλείς τεχνικούς αυτή τη περίοδο στο Νησί.

Αυτός είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, που ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League (20/10, 14:30), υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο τεχνικό και την ίδια ώρα μίλησε με πολύ καλά λόγια για την αξία του υλικού των "κόκκινων διαβόλων".

"Μιλάμε για έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τα πάντα. Συνεπώς πιστεύω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να τον σέβεστε, πιστεύω ότι όλοι οφείλουν να τον σέβονται.

Chelsea manager Maurizio Sarri gives instructions to his players during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri gives instructions to his players during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Είναι μεγάλος προπονητής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Η ένταση μεταξύ εκείνου και του Κόντε; Δεν ξέρω τι προβλήματα υπήρχαν, στο γήπεδο μπορεί να υπάρχει κάποιος εκνευρισμός και εκείνη τη στιγμή μπορεί να ειπωθεί το οτιδήποτε.

Πιστεύω ότι ο Κόντε σέβεται τον Μουρίνιο και το αντίστροφο", τόνισε την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των "μπλε", για να στάξει μέλι κατόπιν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Θεωρώ ότι έχουν μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως αν λάβουμε υπόψη κάθε παίκτη ξεχωριστά, να είναι η πιο δυνατή ομάδα της Premier League. Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι πιο ομάδα αλλά κοιτάζοντας τις μονάδες, η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δυνατή.

Εξετάζουμε μόνο 8 παιχνίδια, στο Champions League τα πάνε καλά και στο πρωτάθλημα μπορούν να βελτιωθούν, έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από την έναρξη της σεζόν".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ