ΤΣΕΛΣΙ

Ο Σάρι αγνόησε επιδεικτικά τον Γκουαρδιόλα μετά την εξάρα!

Chelsea manager Maurizio Sarri, left, and Manchester City manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri, left, and Manchester City manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μαουρίτσιο Σάρι νευρίασε με την εικόνα διάλυσης της Τσέλσι στο ματς με την Σίτι και μετά το τελικό σφύριγμα έφυγε "σφαίρα" στα αποδυτήρια, αποφεύγοντας τον Γκουαρδιόλα που πήγε να του σφίξει το χέρι (VIDEO).

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τσέλσι κατάφερε να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από όλο τον κόσμο της Premier League, αφού επιβλήθηκε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι και έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τους "πολίτες" στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγους μήνες όμως αργότερα η ομάδα του Μάντσεστερ Σίτι την ξεπλήρωσε... εις τριπλούν, αφού τη φιλοδώρησε με έξι γκολ, με τα τέσσερα μάλιστα εξ αυτών να σημειώνονται στο πρώτο 25λεπτο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ οι δύο προπονητές είχαν θερμο εναγκαλισμό πριν την έναρξη του αγώνα και συζητούσαν σε πολύ καλό κλίμα, στο φινάλε δεν έγινε το ίδιο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της Τσέλσι για την καθιερωμένη χειραψία που κάνουν οι προπονητές στο τέλος των αγώνων και έμεινε με την... όρεξη, καθώς ο Σάρι τον αγνόησε και πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να τον κοιτάξει, για να μείνει ο βοηθός του Τζανφράνκο Τζόλα να του δίνει εξηγήσεις.

Ίσως και να είχαν φτάσει στα αυτιά του Ιταλού τεχνικού των "μπλε" τα όσα γράφονταν στα social media την ώρα του αγώνα από εξαγριωμένους οπαδούς των Λονδρέζων, ίσως να του είχε μεταφερθεί το ότι είναι πλέον από τα πρώτα φαβορί να αποχωρήσει άμεσα από πάγκο ομάδας της Premier League, με τους Σιμεόνε και Λάμπαρντ να ακούγονται ήδη ως υποψήφιοι διάδοχοί του.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ