ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ρίντιγκερ "έβγαλε στη σέντρα" τον υπ'ατμόν Σάρι

Chelsea's Antonio Rudiger reacts during a League Cup, quarterfinal soccer match between Chelsea and Bournemouth at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday Dec. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Antonio Rudiger reacts during a League Cup, quarterfinal soccer match between Chelsea and Bournemouth at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday Dec. 19, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ ρωτήθηκε για την κρίση της Τσέλσι και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης. Την ίδια ώρα όμως άφησε αιχμές για τον τρόπο δουλειάς του προπονητή του!

Στους πρώτους μήνες τους στο Λονδίνο ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον πάγκο της Τσέλσι (τότε που συνδύαζε τα αποτελέματα με το καλό ποδόσφαιρο) και όλοι έκαναν λόγο για την εύστοχη απόφαση του Αμπράμοβιτς να τον πάρει αντί του Αντόνιο Κόντε.

Τώρα όμως και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, ο 60χρονος Ιταλός τεχνικός είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τους "μπλε" να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση αγωνίστικα και τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απώλεια του ελέγχουν των αποδυτηρίων από την πλευρά του.

Το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στην Τσέλσι μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από τις δηλώσεις που έκανε στην "Daily Mail" ο Αντόνιο Ρίντιγκερ, με τον Γερμανό διεθνή στόπερ να υποστηρίζει πως το πρόβλημα στην ομάδα δεν είναι η φυσική κατάσταση αλλά η πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία.

"Αν υπάρχει κούραση; Θα έλεγα πως όχι επειδή δεν είναι σαν να τρέχουμε από τη μία πλευρά στην άλλη. Δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης.

Το πρόβλημα είναι στις τακτικές που αρέσουν στον προπονητή και θέλει να τις εφαρμόζει. Ο Σάρι τραβάει μόνος του μπροστά, ενώ όλα αυτά ακούγονται νέα για τους περισσότερους παίκτες που προσπαθούν να προσαρμοστούν", δήλωσε αρχικά ο Ρίντιγκερ, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι σαν είσαι καθισμένος σε μία καρέκλα στο σχολείο και να ακούς όλη την ώρα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Μας λείπει η εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, παίζουμε κάτω από τις δυνατότητές μας".

Πώς μπορεί να αντιστραφεί αυτό το μαύρο σκηνικό και να "γυρίσε το χαρτί" υπέρ του ο Σάρι; Αν την ερχόμενη Κυριακή οι Λονδρέζοι κάνουν την έκπληξη και πάρουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν νικώντας την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Carabao Cup.

"Το ματς με την Σίτι θα μας πει την αλήθεια για το ποια θα είναι η πορεία μας φέτος. Τις επόμενες ημερες θα μάθουμε αν είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε την Σίτι, αλλά και τις Λίβερπουλ και Τότεναμ.".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ