ΤΣΕΛΣΙ

Ο Πρόεδρος της Τσέλσι μοίρασε πατατάκια στην Τούμπα!

Chelsea FC chairman Bruce Buck speaks during the Qatar National Sports Day 2018 event at Stamford Bridge Stadium, London, Tuesday, Feb. 13, 2018. Qatar National Sports Day is a national holiday in Qatar and was first held in 2012. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea FC chairman Bruce Buck speaks during the Qatar National Sports Day 2018 event at Stamford Bridge Stadium, London, Tuesday, Feb. 13, 2018. Qatar National Sports Day is a national holiday in Qatar and was first held in 2012. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Πατατάκια με γεύση ρίγανη στο αριστερό, πατατάκια με αλάτι στο δεξί χέρι. Ο Μπρους Μπακ ανέβηκε στην εξέδρα που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της Τσέλσι και έγινε το κεντρικό πρόσωπο πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Μπρους Μπακ μπορεί να είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, όμως ο Πρόεδρος της Τσέλσι απέδειξε πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ πως είναι κι αυτός "θνητός". Ανέβηκε στην εξέδρα της Τούμπας που φιλοξένησε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας έχοντας στα χέρια του πολλές σακούλες πατατάκια και τα μοίρασε για να πει το δικό του "ευχαριστώ".

Ο Μπακ είχε πατατάκια με γεύση ρίγανη στο αριστερό χέρι και πατατάκια με αλάτι στο αριστερό, τα οποία προμηθεύθηκε από το κυλικείο του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Φυσικά έγινε αποδέκτης θετικών σχολίων από τους Άγγλους, πριν κατηφορίσει για να δει την έναρξη της αναμέτρησης και πανηγυρίσει το γκολ του Γουίλιαν για το 0-1 στο 7'.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ