ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μπάρκλεϊ κάνει διακοπές στη Μύκονο και τρεκλίζει από το μεθύσι

Chelsea's Ross Barkley celebrates after scoring his side's opening goal during the FA Cup sixth round soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, June 28, 2020. (Tim Keeton/Pool via AP)
Chelsea's Ross Barkley celebrates after scoring his side's opening goal during the FA Cup sixth round soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, June 28, 2020. (Tim Keeton/Pool via AP) AP

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Ρος Μπάρκλεϊ, χρειάστηκε τη βοήθεια φίλων του για να παραμείνει όρθιος σε νυχτοπερπατήματα του στη Μύκονο.

Η σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Τσέλσι στις 8 Αυγούστου, όταν γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου και έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Champions League.

O Ρος Μπάρκλεϊ που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο ματς με τους Βαυαρούς, δεν έχασε χρόνο μετά τον αποκλεισμό των "μπλε" και έσπευσε στη Μύκονο, προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής φαίνεται να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του από το μεθύσι, με τους φίλους του να τον βοηθάνε προκειμένου να παραμείνει όρθιος και να συνεχίσει το περπάτημα του στα στενά του ελληνικού νησιού.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ