ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Ντρογκμπά

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έκανε λόγο για έλλειψη μεγάλων προσωπικοτήτων στην Τσέλσι, για να έρθει όμως "σκληρή" απάντηση από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο τον "special one" να εξαπολύσει φραστική επίθεση εναντίον του.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του Ιβοριανού άσου σε πρόσφατη συνέντευξή του στη "Mirror", όπου υποστήριζε πως τα αποδυτήρια της Τσέλσι ήταν γεμάτα από "μεγάλα ονόματα, μεγάλους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες" κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Λονδρέζους σε αντίθεση με τη φετινή ομάδα όπου "έχει απομείνει μόνο ο Τζον Τέρι και θα πρέπει και άλλοι παίκτες να αναπτύξουν παρόμοια προσωπικότητα".

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Ντρογκμπά

Τα λόγια αυτά "χτύπησαν πολύ άσχημα" στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Ντρογκμπά πως ο μοναδικός λόγος για τον οποιό προβαίνει αυτή τη στιγμή σε τέτοιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις είναι για να προωθήσει το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του!

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Ντρογκμπά

"Όταν μιλάς επειδή θέλεις να πουλήσεις βιβλία, δεν διαβάζω. Δεν διαβάζω. Μου αρέσουν οι καλές συνεντεύξεις. Μου αρέσουν οι συνεντεύξεις από σπουδαίους τύπους όπως ο Ντιντιέ με καλούς δημοσιογράφους, εφημερίδες και τηλεόραση.

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Ντρογκμπά

Αυτό όμως δεν είναι συνέντευξη. Έγινε για να πουλήσει βιβλία. Δεν με απογοητεύει. Ήταν απλά η πραγματικότητα. Ήταν μόνο και μόνο για να πουλήσει βιβλία. Μπορώ να αναλύσω τη συνέντευξη του Ντιντιέ με ευχαρίστηση, όχι όμως τον Ντιντιέ να πουλάει βιβλία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ