ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κουρτουά τραυματίστηκε παίζοντας μπάσκετ!

Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois  pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan.  7,  2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan. 7, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Βέλγος γκολκίπερ της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, τραυματίστηκε παίζοντας μπάσκετ για τις ανάγκες γυρίσματος για διαφημιστικούς λόγους.

Η Τσέλσι είδε την εστία της να παραβιάζεται δύο φορές, την Κυριακή το απόγευμα κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και αυτή δεν την υπερασπίστηκε ο Τιμπό Κουρτουά (ως συνήθως), αλλά ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Η επίσημη ενημέρωση υπέδειξε ενοχλήσεις στο γόνατο όσον αφορά στην απουσία του διεθνούς Βέλγου γκολκίπερ, μόνο που η "Sun" ανακάλυψε και την προέλευση αυτών.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Κουρτουά τραυματίστηκε παίζοντας μπάσκετ για τις ανάγκες γυρίσματος για διαφημιστικούς λόγους.

Μάλιστα, ο τεχνικός των "μπλε", Αντόνιο Κόντε, ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου για το εάν και κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα, χωρίς να το διαψεύδει (ούτε και να το επιβεβαιώνει): "Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι σημαντικό να καταλάβουμε γιατί τραυματίστηκε. Το κακό είναι ότι τραυματίστηκε και έχουμε ανάγκη τη γρήγορη επιστροφή του".

Οι φίλοι της Τσέλσι δεν υποδέχθηκαν και με τον πλέον ψύχραιμο τρόπο τη συγκεκριμένη είδηση στα social media, ειδικά μετά την ήττα της ομάδας τους.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ